Kutyás csoportos coaching – állatasszisztált önismeret

Szeretettel várjuk azokat a résztvevőket, akik szeretnék fejleszteni önismeretüket, önbizalmukat, kommunikációs készségüket.
Két hetente, 5 alkalomból álló coaching folyamat vár a jelentkezőkre. Mindenki a saját egyéni célján fog dolgozni kihasználva a csoportos foglalkozásban rejlő szinergiákat.
A foglalkozást Pados Eszter vezeti, a kutyákat pedig Boda-Mihály Nóra fogja felvezetni.
A csoport minimum 6, maximum 10 fővel indul 2020.09.19-én, 10:00-kor Gyömrőn, a Napligetben.
Részvételi díj: 39000HUF
Bővebb információ: sunshinycoaching@gmail.com e-mail címen vagy a +36206698318-as telefonszámon Pados Eszternél. Jelentkezési határidő: 2020.09.12.

Kamilla – terápiás kutya

Boda-Mihály Nóra vagyok, terápiás kutya felvezető és habilitációs kutya kiképző. Zafírral a rövidszőrű magyar vizslával, öt évvel ezelőtt kezdtük el a közös munkát. 10 hetes kora óta tréningezünk, majd a sikeres záróvizsga után kétszer is sikerült megújítanunk a segítőkutya igazolványunkat. Dolgoztunk már hátrányos helyzetű, középsúlyos fogyatékos gyerekekkel, illetve állatasszisztált oktatással segítettük számtalan kisgyermek tanulását az iskolákban. Kamilla vizslámmal ugyanezt az utat járjuk be. Számtalan bemutatón, táborban, idősek mellett is bizonyított már. A kutyák pedagógiai érzékenysége, sokszor még az emberekét is felülmúlja, így a legjobb munkatársaim a mindennapokban.

Boda-Mihály Nóra – habilitációs kutyakiképző

Állatasszisztált foglalkozásokról tájékoztató itt érhető el: https://sunshinycoaching.com/allatasszisztalt-foglalkozasok/

Az Újratervezés Magazin második számában olvasható a “Kutyák, mint coachok? ” című írásom, amely ingyenesen letölthető innen: https://oromterapia.hu/magazin/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s