Miért Sunshiny Coaching?

Többször mondták már, hogy miért ez a név, miért ez a logó. Nem igazán business téma, pedig nekem inkább ez a terület passzol, mint a life coaching.

A logót még el is tudom engedni, hamarosan remélem lesz egy hozzám, a vállalkozáshoz jobban passzoló. A név marad. Erős az érzelmi kötődés. A férjemmel, mikor elkezdtük a közös utunkat, Sunshine néven írt be a telefonjába, így mentette el a telefonszámomat. Mikor 2017-ben felmerült a vállalkozás és a honlap ötlete, egyértelmű volt, hogy hasonló fantázia néven fog futni.

Pados Eszter – Sunshiny Coaching

Sokan azt hiszik, hogy szofisztikáltan fogalmazok, komoly vagyok, mindig rendszerezett, összeszedett. Ez nem igaz. 🙂 Csak vastag a határ a munka és a magánélet között. Ez egyre jobban összemosódik a kutyák miatt, illetve hogy már a középső fiam is az általam vezetett csoportba jár. Kedves mentorom, Lili is mindig mondja, hogy fontos az önfelvállalás. Nem mondom, hogy a jövőben vicceket fogok mesélni és stand-up comedyt tartok live adásban, de igyekszem, hogy kicsit jobban megismerjetek, ha már nálam egy ülésen garantált a bizalmi légkör és tudjátok, hogy minden titok ott is marad, úgy érzem az a fair, ha ti is kicsit jobban megismerhettek.

Pados Eszter – Sunshiny Coaching

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s