Online Karrier Iránytű Program

Lépésről lépésre vezet végig, hogy a hivatásod legyen a munkád, amit örömmel végzel, illeszkedve a vágyott életpályádba, a boldog mindennapokért.

Kinek segít?
Bárkinek, aki reggelente nem úgy kel fel, hogy van kedve elindulni dolgozni. Ha épp elveszítetted a munkahelyed. Ha szeretnél váltani, de nincs bátorságod, vagy nem tudod, hogy hogyan. Ha pályát módosítanál. Ha nem te választottad a szakmádat, amiben nem is érzed jól magad.

Ez nem egy újabb hogyan írd meg az önéletrajzod anyag vagy milyen interjúkérdésekre számíthatsz. Az csak egy rész a 20-ból, amit hamarosan elérhetsz.
Ez egy komplex program. Nem mondom meg a tutit. Sok információ és tapasztalat mellett rengeteg kérdéssel támogatlak, hogy valóban tudj változtatni. A te életed, a saját megoldásodra van szükséged, én abban tudok Neked segíteni, hogy hogyan találd meg a saját utad. Ha tényleg akarod. Ez egy csinálós műfaj. Ha végig mész, és lépésről lépésre haladsz, sokkal több esélyed lesz elérni az életben, amit akarsz, úgy, ahogy Neked jó.
A munkaerőpiacon érvényesülni nem mindig egyszerű feladat, könnyű eltévedni. Ehhez adok Neked egy iránytűt, hogy ne tévedj el a labirintusban.

Online programunkból helytől és időtől függetlenül tanulhatsz. Hogyan? Erről bővebben itt olvashatsz: https://mentoring-sunshinycoaching.com/karrier_iranytu_allaskereses

Karrier, fotó : pixabay

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s