ÁSZF

Hatályos 2018. január elsejétől visszavonásig.

A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.

Az oldalról tartalmat, képet, videót vagy szöveget/szöveg részletet másolni, vagy más oldalon, vagy fórumon felhasználni csak és kizárólag a szerző írásos engedélyével lehet. Ellenkező esetben a hatályos jogszabályok – az 1999. évi LXXVI. törvény, valamint a 2012. évi C. törvény 385.§ – alapján jogi eljárás megindítását kezdeményezzük.

Megrendeléssel kapcsolatos információk

A megrendelések elektronikus úton megkötött szerződésnek minősülnek, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

Megrendelés esetén a szerződéskötés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 4. § (10) bekezdése alapján történik meg. A szerződés az első konzultáción történő részvétellel jön létre.

JELENLEG A VÁLLALKOZÁS ÁTALAKÍTÁSA MIATT SZÜNET VAN.

A számlázás számlatömbbel történik papír alapon. A fizetés történhet átutalással, illetve készpénzes fizetéssel is. Átutalás esetén az összegnek legkésőbb a konzultáció előtt legkésőbb 48 órával korábban szükséges megérkeznie, készpénzes fizetés esetén pedig a személyes találkozó alkalmával szükséges a tiszteletdíjat rendezni.

A konzultáció időpontjának leegyeztetésével egyidejűleg tudomásul veszed, hogy a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. § (1) bekezdés i) és m) pontja alapján a tanfolyam/konzultáció megkezdésének időpontjától elveszíted a szerződéstől való elállási jogodat.

Konzultáció lemondása

Az előre egyeztetett konzultációs időpontodat lehetőséged van egyszer módosítani. Ennek feltétele, hogy legalább 48 órával a megbeszélt időpont előtt írásban jelezd a sunshinycoaching@gmail.com címen, hogy másik időpontot szeretnél. Amennyiben 48 órán belül, vagy nem írásban mondod le az időpontodat, a konzultációs díjat ki kell fizetni.

Adatvédelem

Megrendeléskor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk át. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. Törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. Törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

Az oldal tulajdonosa: Pados Eszter

2230 Gyömrő, Annahegyi u.

E-mail: sunshinycoaching@gmail.com

Weboldal: sunshinycoaching.com