Business Coaching/ Vezetőfejlesztés

0S5A0553

A business coachingnak is elég sok területe létezik, melyeken belül én fő irányként a vezetői coachinggal foglalkozom, ami elsősorban vezetéssel kapcsolatos témákra irányul, és aminek a célja a vezetői teljesítmény növelése.

Ebben az esetben leginkább a vezetői kompetenciák fejlesztése a coaching folyamat célja. Gyakori téma még az új munkakörbe történő beilleszkedés vagy a coaching szemléletű/helyzetfüggő vezetésre való felkészülés, munkahelyi konfliktuskezelés. A folyamat során általában beiktatunk 1-2 tréning alkamat is, ahol a tudástranszfer kerül fókuszba.

A vezetői készségfejlesztő coaching során végigkísérem az ügyfeleket a változás teljes folyamatán. A diagnózistól kiindulva egészen addig, amíg a tanultakat, felismeréseiket be tudják építeni a mindennapi munkájukba. Olyan módszereket ismertetek meg velük, amelyekkel fejleszteni tudják saját és beosztottjaik készségeit is.

0S5A0901

Egy folyamat általában 5-7 alkalmat igényel.

Fontosnak tartom a rugalmasságot, így lehetőség van online “találkozókra” is. Személyesen Gyömrőn vagy a XVII. kerületben tudunk ülést tartani.

Konzultációs díjak, ha magánszemélyként keresel meg és nem a céged támogat:

Kezdő (maximum 3 év tapasztalat) vezetői szint 18.000 HUF/alkalom (60-90 perc)

Tapasztalt (minimum 4 év tapasztalat) vezetői szint 23.000 HUF/alkalom (60-90 perc)

Vállalatok számára egyéni ajánlat alapján dolgozom, melyhez előzetes egyeztetés szükséges. Nem tartok “dobozos” tréninget. Orientációs beszélgetés után, diagnózist követően cégre szabott egyedi megoldásokat kínálok a hatékonyság érdekében.