Ovis fejlesztő coaching

okosmano-matrica

Hasznosan töltött közös szabadidő?
Tanulás a játék örömével?
Zökkenőmentes iskolakezdés?

Két lehetőség van a részvételre. Egyéni fejlesztés vagy kiscsoportos. Alábbiakban mindkettőt részletesen bemutatom.

 

 

Csoportos

Iskolaelőkészítő foglalkozás és kompetenciafejlesztés egy programon belül nagycsoportos ovisoknak. 🎓

2019.09.14-én, 10:00-kor kezdődik az első alkalom.

Az első félév 8 alkalomból áll, kéthetente szombaton Gyömrőn lesznek a foglalkozások, kiscsoportban, 6 gyermekkel. 🦋

Az órák két részből állnak majd. Az első 45 percben Deákné B. Katalin speciális egyéni fejlesztő módszere mentén haladva, óvodapedagógussal közösen készülünk a zökkenőmentes suli kezdésre, ahol az intellektuális képességek és memóriafejlesztés kerül előtérbe. 🤓

A második 45 percben állatos aktivitás, logopédiai játékok, gyerek coaching, készségfejlesztés, relaxációs gyakorlatok , játékos mozgásos feladatok várnak a gyerekekre. 🐾 🧘‍♀️ 👅

Közreműködők: Somogyi Imréné óvodapedagógus, Szabó Ágnes gyógypedagógus, Tusori Eszter pszichológus, Pieke Ágoston habilitációs kiképző (Zsebi Baba Fejlesztőpont) 🤝

Jelentkezz, nehogy lemaradj!
Részletek az esemény leírásánál találhatóak, illetve a beszélgetés fülön az együttműködő partnerek bemutatkozását is elolvashatjátok.
Kérdés esetén, forduljatok hozzám bizalommal.
https://www.facebook.com/events/321544055393521/

 

Egyéni iskolaelőkészítő foglalkozás nagycsoportos óvodásoknak

Ovis fejlesztő coachként vállalom nagycsoportos óvodás korú gyermekek egyéni iskola felkészítését bevált módszertan alapján.

Az első és a második etap is 8 alkalomból álló, egymásra épülő foglalkozás sorozat. (A módszertan kidolgozója Deákné B. Katalin (Tudatos Szülő). )

A foglalkozásokon a szülő is részt vehet gyermekével közösen megfigyelőként. Egy foglalkozás 45-60 perces, ahol a gyermek céltudatos fejlesztésen keresztül sajátíthatja el az iskolakezdéshez szükséges alapvető készségeket. A gyermekeket egyénileg foglalkoztatni nagyszerű élmény és szuper hatékony.

1. ETAP – alapozó ismeretek, mennyiségfogalom alapozása a 10-es számkörben + rengeteg más terület (8 foglalkozás)
2. ETAP – ismeretbővítés, műveletvégzés a 10-es számkörben (számjegyek nélkül), ismerkedés a betűkkel + sok újszerű terület (8 foglalkozás)

3 gyermekes anyukaként 2007-ben ismerkedtem meg az “Anya, taníts engem c. ” könyvvel, melyet azóta is napi szinten használok gyermekeimnél. Mindig fontos volt számomra, hogy az önfeledt játék mellett tudatosan foglalkozzak gyermekeim fejlesztésével, játékos tanításával. Igyekszem nemcsak minél színesebb programokat, közös élményeket szervezni, hanem kiemelt hangsúlyt fektetek az otthoni “munkára” is.

Érdemes csatlakozni a Facebookon a “Játszva felfedezni a világot! – Gyömrői Okosmanó Tanoda” csoportomhoz, ahol napi szinten ingyenesen osztok meg foglalkozás tippeket, cikkeket egészen a babakortól az iskolás kor elejéig.

https://www.facebook.com/groups/417589835321840/?ref=br_rs

Árak:

Felmérés, hogy hol tart a gyermek: 6000.- HUF.

8 alkalmas bérlet 75.000 HUF, melyet lehet két részletben is fizetni. (Első alkalommal a felét és 4. alkalommal a fennmaradó összeget.) Bérlet vásárlás esetén a bérlet árából levonásra kerül a felmérés díja.

Angol nyelven 10000.- HUF/ alkalom

Hétköznap délutánonként előre egyeztetett időpontban történnek a foglalkozások.

Akik a foglalkozáson részt vesznek, azok ingyenesen beléphetnek a VIP csoportba. Akik otthon szeretnének gyakorolni a gyermekükkel, azok számára havidíjas a VIP csoport. “VIP – gyömrői okosmanó tanoda – iskolaelőkészítő” https://www.facebook.com/groups/278903706136222/

31416885_1612989145463721_1993026702661386240_n (1)