Rólam

Pados Eszter vagyok, nagycsaládos anyuka és HR tanácsadó.

Sunshiny Coaching - Pados Eszter
Sunshiny Coaching – Pados Eszter

Kacskaringós pályát jártam be, míg eljutottam a saját vállalkozásom elindításáig. Végzettségem szerint okleveles bölcsész vagyok (andragógia és nyomtatott sajtó szakirányon), illetve emberi erőforrás tanácsadó Msc diplomával is rendelkezem. Az évek során több szakmai képzésen is volt lehetőségem részt venni; különböző coach képzések, tréner, szervezetfejlesztő, személyes hatékonyság, tesztek a munka világában, projekt menedzsment, terápiás kutya felvezető, stb…

Folyamatosan törekszem arra, hogy frissen tartsam a tudásom, tovább képezzem magam, mindig tanulok valamit. Dolgoztam vállalatirányítási rendszer bevezetési projekten, fejvadászként/tanácsadóként és HR-es munkakörben is multinacionális környezetben (a kedvencem a szervezetfejlesztési projekt volt). Azt gondolom, hogy szerencsés a karrierem, mivel 15 év alatt bepillantást nyerhettem több iparág világába is különböző munkakörökben.

Kisiskolásként tanár szerettem volna lenni. Életem első munkája gimnazistaként egy alsós kislány korrepetálása volt. Rövid időre eltávolodtam ettől az iránytól, aztán az élet visszasodort abba a mederbe, ami igazán nekem való. Mindig az életem része volt a zene és a tánc, fontos szerepe van abban, hogy most a helyemen vagyok.

Mind a gyerekekkel való foglalkozás, mind pedig a coaching régi álom volt számomra, azonban úgy gondoltam, hogy megfelelő élet- és szakmai tapasztalatra van szükségem a hiteles támogató munkához.

Úgy látom, hogy sokan, akik a segítő szakmát választják, előtte rögös utakat járnak be. Ez velem sem volt másképp. Már kamaszként is történtek olyan események az életemben, amiért pszichológushoz fordultam, majd megismerkedtem a kineziológiával, jóslással, asztrológiával, később a coachinggal, ami megfogott.

Családi okokból a pszichiátria világába is belelátok. Hiszem, hogy mindennek oka van. Nincsen jó vagy rossz. Olyan van, hogy nehezebb éppen, ami általában egy vagy több megoldandó feladat, vagy egyszerűen egy olyan esemény, amit meg kell tanulnunk elfogadni.

A pozitív pszichológia és coaching számomra nem azt jelenti, hogy mindig rózsaszín szemüveget viselünk, akár önmagunkat is becsapva, hanem azt, hogy a problémákra kihívásként tekintünk és hisszük, hogy rendelkezünk a megoldáshoz szükséges összes erőforrással. Az ügyfél nem terápiára jön, hanem egy megoldásfókuszú beszélgetésre, ahol partneri viszonyban dolgozunk együtt.

Ugyanezt gondolom a tréneri munkáról is, nincsen két ugyanolyan workshop vagy oktatás, sem a gyerekek, sem a felnőttek esetében, hiszen mindig más energiák mozognak, más kerül a fókuszba. Izgalmas és változatos minden nap, most érzem azt, hogy a helyemen vagyok. Jó érzéssel tölt el, hogy látom a hozzám fordulóknál a fejlődést, és hálás vagyok a bizalomért, amiért engem választanak, hogy kísérjem őket az útjukon.

Jelenleg három legény boldog anyukájaként, mondhatni hobbyként itthonról dolgozom, folyamatosan képezve önmagam, tudatosan figyelve a fejlődésemre. Fontos számomra a professzionális hozzáállás, az, hogy értékes legyen az együttműködés, legyen szó gyermekről vagy felnőttről.

Ha úgy gondolod, hogy tudlak támogatni céljaid elérésében, fordulj hozzám bizalommal!

Pados Eszter