Referenciák

Eszti pozitív hozzáállása és szemlélete a fejlődési folyamat egészét bearanyozza. Segítőkész, de nem ad mindent a számba, meg kell küzdeni a gondolataimért. Úgy tudja irányítani a beszélgetést, hogy minden egyes alkalom után pozitív energiákkal feltöltve megyek tovább. Érdeklődése, nyitottsága és pozitív odafordulása feltölt, elgondolkodtat, és cselekvésre késztet. Megoldásorientált, nem hagy teret a negatív gondolatoknak, vagy legalábbis megszabja azok idejét. A megbeszélt találkozásokat már jó előre vártam, és hatásuk sokáig elkísért a hétköznapokban. Mindent nagyon szépen köszönök! Jó helyen voltam, jó időben, és örülök, hogy sikerült ilyen formában is találkoznunk ☺ ” B. T.

“Eszterrel a kezdetekkor, azért kezdtünk bele a coachingba, mert ugyan elképzelésem volt arról, hogy milyen irányokba szeretnék nyitni, de nem mertem járatlan útra lépni. Speciális feladatokkal, gyakorlatokkal tűzdelt irányított beszélgetésekkel operált. Eszter kommunikációja objektív, valamint számomra különösen előnyös módon alkalmazta az aktív hallgatást. Szakmai felkészültsége segítségével folyamatosan a célom felé vezető úton tudott tartani. Figyelmet fordított az érzéseimre és a személyiségemhez megfelelő technikákkal vezetett végig a folyamaton, amit ezúton is köszönök! Csak ajánlani tudom.” L. F.

“Nagyon jól jöttek az előre bekészített kérdések és az is, hogy a fizetés témaköre is kitértünk, mert már itt, első körben történt némi elő-alkudozás, ahol úgy kellett rugalmasságot mutatnom, hogy ne tűnjek megszeppentnek vagy esetleg kihasználhatónak se. Az is rengeteget segített, hogy megvolt az az érzés, hogy meg tudom csinálni, nem aggódtam a nyelvtan miatt se (pedig sokszor észrevettem, hogy hopp, hibáztam, de simán túlléptem rajta). Nemrég olvastam egy interjút Becsey Jánossal, aki úszó, paralimpia bajnok. (https://index.hu/…/20…/04/01/becsey_janos_interju_parasport/) Ő beszél arról, hogy mekkora segítséget jelentett számára, amikor sport-pszichológussal tudott készülni a versenyeire. Előre átbeszéltek mindent, fejben elképzelte a legapróbb részleteket, így “szinte már tudta” mi fog történni. Kicsit hasonló érzés volt a próbainterjúnk után az éles beszélgetés. Egy teljesen ismerős helyzetben találtam magam és hittem abban, hogy mindenre van válaszom.” – B. M.

“Köszönöm a profi és kimerítő tanácsokat! Sok mindent tisztábban látok mint előtte. Vannak megdöbbentő dolgok de persze ez az MTK miatt és nem miattad. 🙂 Szuper kedves és barátságos vagy és látszik h vérbeli profi!” -D.V.